Välkommen till Virkligheten!

Om virkning och verkligheten... typ.

En korg och en till

Kategori: Virkning

Det undgår väl ingen att det mesta jag visat upp o virkar är rosa o turkost. Börjar känna mig en aning enspårig men det är färger som verkligen drar till mig sitt öga. Det ser ut som godis! Jag blir glad av att se på dem. En av mina favoritgodisar är förresten turkos o rosa - de där sura mjuka som ser ut som flaskor, mmmm-mumma!!! Dock har färgvalen börjat bli lite mer varierade den senaste tiden, de är på kommande på bloggen. 
 
Dock sviker jag inte turkos i det här inlägget. Jag har tidigare virkat en stor korg, den här: 
 
 
 
 
 
 ..i helgen blev jag sugen på att virka i mattvävt igen. Resultatet är ju blixtsnabbt med det. Så jag tog det mattvävtsrester jag hade - rött o turkost - o det blev en till korg, fast en mindre o grundare. Nålen jag använt är nr. 8 o mattvävten är köpt vid Monas Missionscafé - toppenkvalité! 
 
 
 
 
 Har fått flera förfrågningar om beställningar. Skulle gladeligen vilja ställa upp på alla men försöker lära mig att ta en rejäl funderare före jag kastar mig in i saker. Så just nu så funderar jag.. :) Men skriv gärna ändå om ni skulle vilja beställa något så ska vi se vad som händer ;) 
 
Nu ska jag fortsätta med ett litet kvällsprojekt - som inte är virkning - o sedan väntar en ny virkning. Tjoho! 
 
Tjing tjing! 
 

Kommentarer

 • Sandra H säger:

  Oj! Så fint, blir riktigt snål, för de godisarna är också mina favoriter! :D

  Svar: Fizzy bubbel tror jag bestämt de heter ;) Och tack! :)
  Elin

  2013-08-21 | 19:51:39
  Bloggadress: http://sandramartha-maria.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här: